0877377138

За нас

handmade-label

Кои сме ние?

Ние сме хора, които ценят творчеството и таланта. 

Ние вярваме, че изделия, създадени с усет и любов трябва да намират публичност.

Ние работим ежедневно, за да съберем на едно място творци и ценители на изкуството.

Защото то е богатство за душата, от което никой не трябва да се лишава.

Идеята за Изкуство От Ръцете

Здравейте и добре дошли във виртуалния дом на изкуството, таланта и handmade! Аз се казвам Маноела Петрова и се радвам, че интереса ви е довел до тази част на сайта, а именно защо го има, каква му е идеята и кой стои зад него.

Отговорът може да е доста обширен, защото темата е вълнуваща за мен ( като всяко начинание с мисия), но ще е опитам да бъда максимално кратка: 

Идеята на "Изкуство От Ръцете":

   Платформата ни е създадена, вдъхновена от креативността и таланта на хората. Хубавото на изкуството е, че то не познава ограничения по отношение на форма, материал, изпълнение. Ние се възхищаваме на хората, които имат таланта да материализират красотата, която виждат във въображението си и около себе си. Не на последно място, те го правят в любов, отдаденост и прецизност. 

Ние смятаме, че толкова много разнообразни идеи,  красота и уникалност, толкова много „храна за душата“ трябва да бъде на едно място. Място, където да бъде видяна, да бъде оценена, да бъде лесно откриваема за тези, които я търсят.

палитра-картини-четка-бои-изкуство-от-ръцете

Мисията на "Изкуство От Ръцете"

  1. Да бъде платформата, в която да покажем таланта на авторите, независимо дали говорим за художници, скулптори, хора, които плетат, шият, ваят красоти по некомерсиален начин, или пък използват позабравен, но традиционен метод, така че да създадат изделия, за които и не подозираме, докато не ги срещнем. Това са хора, които проявяват таланта си професионално или като хоби. За тази платформа е мисия да даде възможност на изявени и изгряващи творци да се занимават с това, което обичат и да намерят своята публика.

2. ИзкуствоОтРъцете да бъде мястото в интернет, където потребители да намират уникални неща, заредени с емоции. Това е перфектния подарък, който можете да (си) подарите.  

Предимства на Handmade изкуството

   Ръчно изработените произведения имат няколко огромни предимства пред останалите стоки, с които бихте могли да украсите дома си, работното си място или да изберете за подарък на някого:

– те са уникални сами по себе си, рядко, в някои случаи невъзможно е да срещнеш две напълно идентични изделия, ако са handmade. 

– в тях е вложена специална мисъл, време, усилие, желание и да, любов, защото нищо не се получава добре без любов!

фигури-скулптури-клещи-тел-декорации
favicon-izkystvo-ot-racete

Кой стои зад "Изкуство От Ръцете"

Накратко, всички ние, които работим ежедневно, за да показваме повече ръчно изработени произведения на сайта.

Всички ние, които ги и създаваме.

Всички вие, които избирате изкуството. Избирате handmade!

Shopping Cart