0877377138

За партньори

Добре дошли!

Щом сте на тази страница, значи имаме за какво да си говорим!

   Нашата платформа приветства всички талантливи хора, без да е необходимо да бъдат утвърдени имена в областта, в която творят. Разбира се, ще бъдем повече от щастливи да изложим изделията и на вече изявени майстори, художници, скулптори…

   И така, ако имате желание да станете наш партньр, да осигурим видимост за Вашите творби, да ги популяризираме, предлагаме и продаваме от Ваше име през платформата ИзкуствоОтРъцете, то молим да направите следното:

  1. Изпратете ни линк към ваш социален профил с публикации на творбите си (ако имате такъв). Ако не публикувате изделията си в социални мрежи, можете да ни изпратите линк, на който има качени техни снимки.
  2. Разкажете ни малко за себе си.
  3. Опишете готовността си да поддържате наличност, както и да изработвате изделия по поръчка, когато творчеството Ви го позволява.
кутия-за-доставки-изкуство-от-ръцете

+359 877 377 138

Какво можем да направим ние за Вас?

   Нашата платформа цели да предложи многообразие от ръчно изработени изделия, произведения на изкуството и въобще творения, създадени с усет, любов и внимание. Приемаме радушно талантливи хора независимо от възраст, предходен опит и популярност в сферата.

Платформата осигурява за Вашите произведения/изделия:

  1. Видимост: качваме снимки с нужното качество, с което да осигурим максимално  добра представа за нивото на изработка при всеки един продукт. Това е важно за потребителите на сайта.
  2. Представяне: в секция блог ще разказваме за Вас и вашите творби. За нас е важно да скъсим максимално виртуалната дистанция между потребители и производители, така че една кратка визитка ( може и по-дълга, ако сте по-разговорливи:) ) ще бъде в плюс за Вас и вашите изделия.
  3. Реклама: Да, точно така. Платформата се ангажира да промотира в социални мрежи и Google като най-използвана търсачка портфолиото , качено на сайта, т.е. Вашето портфолио, както и на всички останали партньори творци.
  4. Обслужване на клиенти: това е важен и отговорен елемент, към който се отнасяме изключително сериозно. Комуникацията с клиенти, обработката на поръчки, доставки, транспортни опаковки и разходи поемаме ние.

Затова държим да отговорно и надеждно партньорство от Ваша страна по отношение на заявеното качество на изделията, спазването на срокове за изработка и доставки към нас. 

        5. Комисионни:  С реализацията на продажба към краен клиент е дължима фиксирана комисионна за всяко изделие. При интерес от Ваша страна ще Ви изпратим условията ни за сътрудничество.

 

Shopping Cart