0877377138

За връзка с нас

+359 877 377 138

Адрес

Често задавани въпроси

Платформата ни работи с куриерски фирми Спиди и Еконт. Направените поръчки се доставят според актуалните тарифи на съответната  куриерска служба и са за сметка на купувача. Поръчки на стойност над 100 лв. ползват безплатна доставка за територията на България.

След като получите потвърждение за изпълнението на Вашата поръчка на електронната си поща доставката следва да бъде извършена в рамките на 2-7 работни дни.

Изложените картини в платформата се предлагат без рамка. Оставяме този избор на бъдещия им собственик съобразно неговите/нейните предпочитания за материал, цвят стил.

В случай, че дадено изделие не е в наличност към момента на Вашата поръчка и авторът предлага услуга за повторна изработка, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточните срока на доставка спрямо обстоятелствата по изпълнение на заданието.

При желание да върнете или замените дадено изделие можете да го направите в рамките на 14 работни дни. Срокът за отказ започва да тече считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на последната стока.

За целта следва да ни изпратите по и-мейл попълнен формуляр за отказ от покупка  след което да изпратите по куриер изделието в оригиналната му опаковка и цялост. Разходите за куриерски услуги по връщането на изделието се поемат от клиента.

Суми, преведени по банков път,  се възстановяват според банковата система. Плащания с наложен платеж се възстановяват на клиента в рамките на 14-дневния срок за връщане на закупената стока.

При нарушения в търговския вид на изделието – оригиналния вид на произведението, в който е изпратено до клиента, платформата НЕ възстановява суми към купувача.

За да се присъедините към нашето семейство от творци, следва да подадете необходимата информация в секция за партньори. След като разгледаме Вашето заявление, ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по сътрудничеството ни.

Платформата сключва договор за представителство с всички одобрени автори. При продажба на изделие през сайта изкуствоотръцете.ком, комисионната е в размер на 30% от стойността на поръчката. 

Shopping Cart