0877377138

Арт подарък на мъж за 50 години юбилей

art-podaryk-za-50-godini-iubilei-na-muj

Да празнува „половин век“ е един от крайгълните камъни в живота на всеки човек. 50-годишният юбилей отбелязва етап на емоционална, психическа и физическа зрелост в протичащия земен път. Хората, които встъпват в тази възраст, знаят каво искат от живота, базирайки се на вече  натрупаните опит, постижения, лична увереност и себепознание. Оттук насетне те все по-малко робуват на страхове и комплекси. Вместо това те разпознават ясно своите лични преподпочитания и начини да бъдат удовлетворени от живота си без да зависят от мнението на другите, както е било в по-младите им години. И така, какво подарим за толкова специален повод, когато рожденикът е мъж?

Арт подарък за мъж, празнуващ 50 години юбилей

Този нов етап в житейската линия на мъжете е изпълнен с мъдрост, достолепие и увереност от постигнатото до момента. Търпението се е настанило трайно в тяхната личност както и усещането, че тежат на мястото си.  

Такъв момент заслужава подарък, който дълго да напомня за емоцията от тази годишнина, както и да носи послания за стабилен растеж, мъдрост и изобилие занапред.

В съответствие с тези  условности ви представяме и нашите предложения за уникален подарък по случай 50 години юбилей на специалния за вас мъж:

Посланията на цветовете:

Жълто:  асоциира се с ясна мисъл, прозорливост, жизненост и позитивизъм.  Жълтото е предпочитан цвят от хора с лидерски нагласи.

Кафяво: Кафявото в своите нюанси е символ на земята, пръстта, корена. В интериора на дома или работното място отново създава усещане за сигурност и комфорт. Кафявото придава доза аристократизъм, стил и заземеност.

skulptura-mini-gorichka-ot-tel-handmade

Медно: медният цвят има успокояващо, уютно усещане. Поради връзката си с парите, медта може да бъде показател за богатство.

Сиво/сребристо: Сивото е цвят на зрелостта, стабилността, отговорността. То е конвенционално, надежно и практично. Колкото по-светло е сивото (към сребристо и бяло) толкова по-свежо и успокояващо е то.

Индигово синьо: този цвят носи усещане на устойчивост, благородство и щедрост.  Предпочитан е от хора с нетрадиционни разбирания. Индигово синьото е един от най-използваните цветове още в древността. Цветът се свързва с лукс, богатсво, но и духоност, знания, въображение и интуиция. Наистина много колоритен нюанс на синьото, подходящ за хора индивидуалисти.

skulptura-lampa-dravche-ot-tel-20-25cm

Картина подарък за 50 годишнина на мъж

В зависимост доколко познавате вкуса на мъжа, за когото търсите арт подарък можете да изберете от успокояващи пейзажи до интригуващи абстракции.

Посланията на изображенията:

Ведрите природни сцени ще внасят именно такава атмосфера в помещението, където са изложени. Спокойни води, планински потоци, зелени гори, цъфтящи поля носят хармония и изобилие на дома и неговите обитатели. Хубаво е да бъдат окачени на стена, където често да попадат под погледа на техния притежател. Повече информация за това къде какви картини е хубаво да излагате според препоръките на Фън Шуй четете в тази статия.

В заключение...

Юбилеите са специален повод, при който можете да засвидетелствате цялата си любов и уважение към рожденика с оригинален подарък, който ще остане скъп спомен. Стойностните подаръци са тези, които ще напомнят на своя получател за този специален момент.

Изкуството е добро решение за уникален подарък, тъй като в него са вложени внимание и любов от неговия създател, а след това и от вас самите, които избирате да поднесете арт изделие за юбилея на важен за вас мъж – баща, съпруг, брат, братовчед, приятел и/ или дългогодишен бизнес партньор.

споделете с приятели:

Разгледахте ли нашата категория "Картини" от родни творци? Ето и някои от тях:

Други статии

винсент-ван-гог-портрет
Винсент Ван Гог

Интересни факти за известни художници

В тази публикация ще ти разкажем за някои добре познати, а други малко известни факти около живота и творчеството на едни от най-изявените имена в

Shopping Cart